Her finner du oss


Oslofjordklinikken holder til i 5. etasje på helsetorget i den nye delen av Sandvika Storsenter som vender ut mot E18. I kjelleren under senteret finnes det gode parkeringsmuligheter på U1 og U2 med gratis parkering i 2 timer i senterets åpningstid. Det går både heis og rullebånd fra parkeringskjelleren opp til Oslofjordklinikken.

Med bil fra Oslo:

Ta av E18 mot Sandvika/Bergen. Hold deg i høyre felt og følg skiltingen mot Slependen/Hotel gjennom rundkjøringen, andre utkjørsel. Du ser bygget der vi holder til, til venstre for deg. Ved neste rundkjøring ta av til venstre, ta skarpt til venstre og kjør ned i parkeringskjelleren til Sandvika storsenter.

 

Med bil fra Kristiansand/Drammen/Asker:

Ta av E18 mot Sandvika/Hønefoss. Kjør rett frem i den første rundkjøringen, og ta til venstre i den andre rundkjøringen inn i tunnelen (skilting mot Hotel). Hold deg i venstre felt og følg skiltingen mot Hotel. Du ser da bygget der vi er i 5. etasje, til venstre for deg. Ved neste rundkjøring ta av til venstre, ta skarpt til venstre og kjør ned i parkeringskjelleren til Sandvika storsenter.

 

Fra Sandvika togstasjon og Sandvika busstasjon (rød markering i kart nedenfor):

Gå av toget/bussen og forlat stasjonsbygningen på den siden det IKKE er bussterminal, men et brostensbelagt lite torg. Kryss over torget mot høyre til gågaten. Følg denne ca. 50-100 meter oppover og ta første vei inn til høyre, Kinoveien (bratt nedoverbakke). Du vil nå se den gamle bygningen av Sandvika Storsenter langt fremme på andre siden av elven på toppen av bakken. Gå ned bakken, kryss broen over elven og gå opp bakken på andre siden (Kinoveien). Du vil møte gaten Claude Monets når du kommer opp bakken. Kryss denne gaten. Du står da rett foran Sandvika Storsenter (gammel del) på enden av bygget. Ved enden av bygget til venstre, går det en asfaltert vei med bom (gangvei) opp en bakke. Følg veien oppover og gå inn svingdøren (karuselldør). Du er nå inne på Sandvika Storsenter. Gå til venstre og følg på til du kommer til rullebånd og heis (heisen ligger bak rullebåndet). Ta rullebånd/heis opp til 5. etasje hvor vi er lokalisert. Vi ligger innerst i den lange gangen.